- Hide menu

Groentestoofpotje

Ingrediƫnten
olijfolie
zakje tortellini met kaasvulling
1 winterwortel in stukjes
1 prei in ringen
1 paprika in blokjes
1 doosje kastanjechampignons in plakjes
0,5 liter bouillon
2tl kerriepoeder
200g salami
hazelnoten
eventueel geraspte kaas

Bereiding
Verhit de olie en bak de wortel, prei en paprika met de kerriepoeder in een braadpan. Voeg de champignons toe en roerbak dit een paar minuten. Voeg de bouillon en de tortellini toe. Kijk of de tortellini voldoende onder het vocht staat, zo niet maak nog een beetje bouillon bij. Voeg ook de salami toe.

Breng het geheel aan de kook en laat het pruttelen, gedurende de tijd die nodig is om de tortellini gaar te laten worden (zie aanwijzingen op de verpakking). Schep op met een schuimspaan en bestrooi met hazelnoten en eventueel de geraspte kaas.

Leave a Reply